​Kansanomaiset paritanssit:
​Lavatango ja humppa
Kouluttaja ​​Jutta Wrangén

​Lavatangon taikaa ja hauskuutta humpalla. Lavatangon ja humpan parissa työstetään sekä itse tanssien askelia, niiden variaatioita, vientiä ja seurantaa, mutta myös paneudumme näiden lajien tunnelman löytymiseen. Kurssin taso on ​keskitaso​ eli osallistujalla on jo hieman tuntua näihin lajeihin​. 


Jutta Wrangén on tanssinopettaja (AMK). Hän toimii tanssialan moninaisissa työtehtävissä eri- ikäisten opettamisesta koreografiointiin ja ohjaajakoulutuksista raatitehtäviin. ​Jutta opettaa työkseen myös lavoilla tanssittavia paritansseja, mutta itse lavoilla käynti kuuluu hänen harrastuksiinsa. Tällä hetkellä se onkin ehdoton kesän merkki, kun lavaharrastuskausi pyörähtää käyntiin!
Jutta on tämän vuoden yksi Pispalan Sottiisin Paritanssilähettiläistä.

​Pajan sijainti: ​Ilmoitetaan myöhemmin.​​​

​Ilmoittautumisohjeet
Maniapajoja järjestetään osallistujamäärästä riippuen yhdestä kolmeen kertaan muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Oheisesta taulukosta näet aikataulut tarkemmin.

Kurssipaikat varmistuvat syyskuun puoleen väliin mennessä ja ne ilmoitetaan sähköpostitse.
Huom. Toteutuakseen paja tarvitsee 10 osallistujaa.Mikäli kurssi peruuntuu ja jos korvaavaa kurssia ei löydy, rahat palautetaan asiakkaalle. Otamme ​tällöin asiakkaaseen henkilökohtaisesti yhteyttä.

Maniapajat 30 euroa/ paja, Maniapassilla 15 euroa. Ilmoittaudu pajaan ja osta Maniapassi Puodista.

Maniapajat toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Kansalaisfoorumin kanssa