​Nordic Sounds - musiikin ja liikkeen voima!
Kouluttajina Elisa Seppänen ja Soili Perkiö

​Ei ole musiikkia ilman liikettä, eikä liikettä ilman musiikkia! Elisa Seppänen ja Soili Perkiö tarjoavat työpajassaan luovan ja kehollisen musiikkikasvatuslähestymisen työtapoja Pohjoismaisen musiikin & tanssin tulokulmasta. Voimalauluja, tarinoita ja rytmiikkaa pursuava työpaja sopii kaikille Pohjoisista svääreistä ponnistaville! Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille ja siihen voi osallistua​ ilman erityisiä musiikki- ja tanssitaitoja. 

​Elisa Seppänen, musiikkikasvattaja. Elisa toimii free lancer -musiikkikasvattajana ja kouluttajana, sekä suomessa että ulkomailla.Hän on erikoistunut musiikkia ja liikettä luovasti yhdistävään Orff- pedagogiaan.Elisalla on vahvasti juuret kansantanssin ja musiikin parissa!​
Soili Perkiö on suomalainen säveltäjä ja Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen lehtori. Hän on erikositunut musiikkiin ja liikkeeseen, kansanmusiikkiin ja musiikkiin varhaiskasvatuksessa. Häntä voidaan pitää musiikkikasvatuksen uranuurtajana.

​Pajan sijainti: ​Ilmoitetaan myöhemmin.​​​

​Ilmoittautumisohjeet
Maniapajoja järjestetään osallistujamäärästä riippuen yhdestä kolmeen kertaan muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Oheisesta taulukosta näet aikataulut tarkemmin.

Kurssipaikat varmistuvat syyskuun puoleen väliin mennessä ja ne ilmoitetaan sähköpostitse.
Huom. Toteutuakseen paja tarvitsee 10 osallistujaa.Mikäli kurssi peruuntuu ja jos korvaavaa kurssia ei löydy, rahat palautetaan asiakkaalle. Otamme ​tällöin asiakkaaseen henkilökohtaisesti yhteyttä.

Maniapajat 30 euroa/ paja, Maniapassilla 15 euroa. Ilmoittaudu pajaan ja osta Maniapassi Puodista.

Maniapajat toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Kansalaisfoorumin kanssa