​Viola Malmin klassikot
Kouluttaja​ Juha-Matti Aronen

Karjalaisen tanssin lähteillä. Kurssilla syvennytaan​ petroskoilaisen balettimestari, kansantanssinopettaja ja perinteentutkija Viola Malmin klassikoihin. Viola Malmi omisti elämänsä karjalaiselle kulttuurille ja hän keräsi talteen karjalaista tanssi-, juhla- ja leikkiperinnettä. ​Juha-Matti Arosen sanoin hän​ pyrkii pitämään Violan kipinää yllä. "Karjalainen tanssi on paljon monipuolisempaa kuin pelkkä katrilli."

​Juha-Matti Aronen on filosofian maisteri, folkloristi ja tanssintutkija. Viola Malmin kurssien pohjalta hän on​ toimittanut kaksi pientä kirjaa (Jagujalga ja Hulivili) ja niitä varten käynyt läpi uskoakseen​ kaiken tallennetun materiaalin. 
​Pajan sijainti: ​Ilmoitetaan myöhemmin.​​​

​Ilmoittautumisohjeet
Maniapajoja järjestetään osallistujamäärästä riippuen yhdestä kolmeen kertaan muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Oheisesta taulukosta näet aikataulut tarkemmin.

Kurssipaikat varmistuvat syyskuun puoleen väliin mennessä ja ne ilmoitetaan sähköpostitse.
Huom. Toteutuakseen paja tarvitsee 10 osallistujaa.Mikäli kurssi peruuntuu ja jos korvaavaa kurssia ei löydy, rahat palautetaan asiakkaalle. Otamme ​tällöin asiakkaaseen henkilökohtaisesti yhteyttä.

Maniapajat 30 euroa/ paja, Maniapassilla 15 euroa. Ilmoittaudu pajaan ja osta Maniapassi Puodista.

Maniapajat toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Kansalaisfoorumin kanssa