LIIKE JA LAULU
Kouluttaja Meri Tiitola

Pajan sijainti:
Monitoimitalo 13, Wivi Lönn -sali, 4.krs., Satakunnankatu 13, sisäänkäynti Pellavatehtaankadun puolelta, karttalinkki.

​Työpajassa tehdään yksinkertaisia ääniharjoituksia, joita jokaisen on helppo käyttää ja joilla voi saada vaivattomuutta äänenkäyttöön. Tämän lisäksi tehdään ääntä ja liikettä ja tutkitaan, miten liikkuessa voisi laulaa mahdollisimman luontevasti.

Meri Tiitola on valmistunut Sibelius-Akatemian kansanmusiikin osastolta musiikin maisteriksi. Meri opettaa laulamista sekä joogaa, ja hänelle on tärkeää laulamisen ilo ja luonteva äänenkäyttö.

Ilmoittautumisohjeet
Maniapassilla pääsee kolmeen Maniapajaan, jotka järjestetään sessioina:
SESSIO 1: la 30.9. klo 9–11.30
SESSIO 2: la 30.9. klo 13–15.30
SESSIO 3: su 1.10. klo 9–11.30

Ilmoittautumisen yhteydessä valitaan kolme suosikkipajaa ja yksi varapaja. Kaikkia pajoja järjestetään osallistujamäärästä riippuen yhdestä kolmeen kertaan. Jos useampi ryhmästä ilmoittautuu samaan Maniapajaan, huomioittehan, että ryhmää voidaan jakaa eri ajankohdille. Jos pajoihin ilmoittautuu vähemmän kuin kahdeksan osallistujaa, pajaa ei valitettavasti voida järjestää. Maniapajojen ajankohdat varmistuvat, kun kaikki ilmoittautumiset ovat tulleet. Aikataulut ilmoitetaan osallistujille syyskuun puoleen väliin mennessä. Maniapajoihin on Maniapassilla vapaa pääsy ja ilmoittautuminen alkaa 7.8.2017.

Maniapajat toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Kansalaisfoorumin kanssa