LOHJAN PURPURI
Kouluttaja Risto Elo

Pajan sijainti:
Tampereen Stadion, sali 1, Ratinan rantatie 1, karttalinkki.

Purpuri-pajassa opetellaan Lohjan purpuri. Se on mielenkiintoisen vaihteleva ja helppo oppia. Lohjan purpurin vuoroja ovat mm. Ankleesi, Ottommi, Taneli, Taula ja Härssy. Samassa yhteydessä käydään läpi myös yleisesti purpureiden erityispiirteitä ja taustaa. Osallistujan olisi hyvä osata kurssille tullessaan kansantanssin perusaskelikkoja, mutta se ei ole välttämätöntä.

Risto Elo on kansantanssija, ohjaaja ja järjestöaktiivi. Tänä vuonna Suomalaisen Kansantanssin Ystävät ry julkaisi uuden laajennetun painoksen Suomalainen Purpuri -kirjasta. Risto toimi kirjan toimituskunnassa.

Ilmoittautumisohjeet
Maniapassilla pääsee kolmeen Maniapajaan, jotka järjestetään sessioina:
SESSIO 1: la 30.9. klo 9–11.30
SESSIO 2: la 30.9. klo 13–15.30
SESSIO 3: su 1.10. klo 9–11.30

Ilmoittautumisen yhteydessä valitaan kolme suosikkipajaa ja yksi varapaja. Kaikkia pajoja järjestetään osallistujamäärästä riippuen yhdestä kolmeen kertaan. Jos useampi ryhmästä ilmoittautuu samaan Maniapajaan, huomioittehan, että ryhmää voidaan jakaa eri ajankohdille. Jos pajoihin ilmoittautuu vähemmän kuin kahdeksan osallistujaa, pajaa ei valitettavasti voida järjestää. Maniapajojen ajankohdat varmistuvat, kun kaikki ilmoittautumiset ovat tulleet. Aikataulut ilmoitetaan osallistujille syyskuun puoleen väliin mennessä. Maniapajoihin on Maniapassilla vapaa pääsy ja ilmoittautuminen alkaa 7.8.2017.

Maniapajat toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Kansalaisfoorumin kanssa