PISPALAN SOTTIISI 2018
Kouluttaja Jukka Heinämäki

Pajan sijainti:
Monitoimitalo 13, Wivi Lönn -sali, 4.krs, Satakunnankatu 13, sisäänkäynti Pellavatehtaankadun puolelta, karttalinkki.

Työpajassa maistellaan ensi kesän Sottiisin ohjelmistoja, joissa teemana on Työ ja ilonpito. Kansantanssijoiden pääjuhlassa palataan 1900-luvun alkukymmenille, jossa kaupunki ja maaseutu elivät murroksessa. Esityksessä kuvataan, kuinka työväestön sekä herrain ja mamsellien yhteiselo sujuu. Tanssimanian työpajassa opetellaan aikuisten kokonaisuudesta Paimenplikan valssi ja Ihalempsin polkka.

Jukka Heinämäki on Pispalan Sottiisin toiminnanjohtaja, ja hän on toiminut myös kansantanssiohjaajana ja koreografina. Jukan kädestä on syntynyt lukuisa joukko kansantanssin evergreenejä, joita on esitetty laajasti ympäri Suomen. Ensi kesänä Jukan tuotannosta nähdään Noita laulan -kokonaisuus, ja Paimenplikan valssi sekä Ihalempsin polkka ovat osa tätä kokonaisuutta.

Ilmoittautumisohjeet
Maniapassilla pääsee kolmeen Maniapajaan, jotka järjestetään sessioina:
SESSIO 1: la 30.9. klo 9–11.30
SESSIO 2: la 30.9. klo 13–15.30
SESSIO 3: su 1.10. klo 9–11.30

Ilmoittautumisen yhteydessä valitaan kolme suosikkipajaa ja yksi varapaja. Kaikkia pajoja järjestetään osallistujamäärästä riippuen yhdestä kolmeen kertaan. Jos useampi ryhmästä ilmoittautuu samaan Maniapajaan, huomioittehan, että ryhmää voidaan jakaa eri ajankohdille. Jos pajoihin ilmoittautuu vähemmän kuin kahdeksan osallistujaa, pajaa ei valitettavasti voida järjestää. Maniapajojen ajankohdat varmistuvat, kun kaikki ilmoittautumiset ovat tulleet. Aikataulut ilmoitetaan osallistujille syyskuun puoleen väliin mennessä. Maniapajoihin on Maniapassilla vapaa pääsy ja ilmoittautuminen alkaa 7.8.2017.

Maniapajat toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Kansalaisfoorumin kanssa