RUOTSALAINEN KANSANTANSSI
Kouluttaja Magnus Samuelsson

Pajan sijainti:
Tampereen Stadionilla, sali 1, Ratinan rantatie 1, karttalinkki.

Työpajassa tanssitaan sekä perinteistä kansantanssia että Magnuksen opettajana, tanssijana ja koreografina vuosien varrella itse luomaa uudempaa materiaalia. Koulutuksessa keskitytään yhdessä tanssimiseen, musikaalisuuteen ja improvisaatioon ruotsalaisessa kansantanssissa. Luvassa on polskaa, bakmesia ja hallingia. Työpaja on suunnattu jo jonkin aikaa tanssineille.

Magnus Samuelsson on tanssija, muusikko ja koreografi Ruotsista. Hän työskenteli vastuuopettajana Falunin konservatorion tanssijakoulutuksessa, jossa painotus oli esittävässä kansantanssissa. Hän on kiertänyt maailmaa freelancer-tanssijana, -muusikkona ja -koreografina. Magnus on myös kansanmusiikkiyhtye Fompin tanssija ja muusikko.

Ilmoittautumisohjeet
Maniapassilla pääsee kolmeen Maniapajaan, jotka järjestetään sessioina:
SESSIO 1: la 30.9. klo 9–11.30
SESSIO 2: la 30.9. klo 13–15.30
SESSIO 3: su 1.10. klo 9–11.30

Ilmoittautumisen yhteydessä valitaan kolme suosikkipajaa ja yksi varapaja. Kaikkia pajoja järjestetään osallistujamäärästä riippuen yhdestä kolmeen kertaan. Jos useampi ryhmästä ilmoittautuu samaan Maniapajaan, huomioittehan, että ryhmää voidaan jakaa eri ajankohdille. Jos pajoihin ilmoittautuu vähemmän kuin kahdeksan osallistujaa, pajaa ei valitettavasti voida järjestää. Maniapajojen ajankohdat varmistuvat, kun kaikki ilmoittautumiset ovat tulleet. Aikataulut ilmoitetaan osallistujille syyskuun puoleen väliin mennessä. Maniapajoihin on Maniapassilla vapaa pääsy ja ilmoittautuminen alkaa 7.8.2017.

Maniapajat toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Kansalaisfoorumin kanssa