TAIANOMAINEN LETTIPAJA
Kouluttaja Jutta Wrangén

Pajan sijainti:
Monitoimitalo 13, Pajasto, 1.krs. Satakunnankatu 13, sisäänkäynti Pellavatehtaankadun puolelta. Karttalinkki.

Lettipajassa opetellaan lettejä ja kampauksia omaksi iloksi, arkeen, juhlaan ja estradeille, aikuisille ja lapsille. Tarjolla on helppoja, keskivaikeita ja haastavampia reseptejä. Mukaan voi tulla aloittaen A:sta perustekniikoiden treenaukseen (ranskalainen, hollantilainen, kalanruoto), hiomaan käsialaa tai oppimaan uusia kikkoja yhdistellä eri tekniikoita. Työpajassa letitetään ainakin suoraan, mutkalle, sivulle, spiraaliin ja nutturalle! Lettipajaan voivat tulla kaikki innokkaat uutta kädentaitoa oppimaan haluavat.

Jutta Wrangén on tanssinopettaja (AMK), joka on ammattinsa kautta alunperin innostunut juhlavista ja vauhdikkaaseen arkeenkin sopivista kampauksista.

Ilmoittautumisohjeet
Maniapassilla pääsee kolmeen Maniapajaan, jotka järjestetään sessioina:
SESSIO 1: la 30.9. klo 9–11.30
SESSIO 2: la 30.9. klo 13–15.30
SESSIO 3: su 1.10. klo 9–11.30

Ilmoittautumisen yhteydessä valitaan kolme suosikkipajaa ja yksi varapaja. Kaikkia pajoja järjestetään osallistujamäärästä riippuen yhdestä kolmeen kertaan. Jos useampi ryhmästä ilmoittautuu samaan Maniapajaan, huomioittehan, että ryhmää voidaan jakaa eri ajankohdille. Jos pajoihin ilmoittautuu vähemmän kuin kahdeksan osallistujaa, pajaa ei valitettavasti voida järjestää. Maniapajojen ajankohdat varmistuvat, kun kaikki ilmoittautumiset ovat tulleet. Aikataulut ilmoitetaan osallistujille syyskuun puoleen väliin mennessä. Maniapajoihin on Maniapassilla vapaa pääsy ja ilmoittautuminen alkaa 7.8.2017.

Maniapajat toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Kansalaisfoorumin kanssa