TANHUVAKAN PARITTOMAT
Kouluttaja Pia Pyykkinen

Pajan sijainti:
Tampereen Stadionilla, sali 4, Ratinan rantatie 1, karttalinkki.

Työpajassa rikotaan kansantanssien tasaparien kaava ja ihan vain Tanhuvakkaa tanssimalla. Mietitään, mitä saa aikaiseksi kolmella parilla, viidellä parilla, kolmella tanssijalla tai yhdeksällä. Entä voisiko niitä neljän ja kahdeksan parin juttuja mennäkin kolmella tai viidellä. Kun kysyimme Pialta, millaiset tanssilliset taidot työpajaan tarvitaan, hän vastaa: "Olisi hyvä erottaa oikea jalka vasemmasta, polkka valssista, vastuu karkelosta ja piiri solasta."

Pia Pyykkinen on kansantanssinopettaja ja perinnepirkko Hyvinkäältä. Kansantansseja hän on tanssinut pienestä pitäen ja hän on ohjannut sekä pieniä että isoja tanssijoita. Pia on tehnyt myös useita kenttäohjelmia eri tapahtumiin. Tanhuvakka on Pian rakas ystävä.

Ilmoittautumisohjeet
Maniapassilla pääsee kolmeen Maniapajaan, jotka järjestetään sessioina:
SESSIO 1: la 30.9. klo 9–11.30
SESSIO 2: la 30.9. klo 13–15.30
SESSIO 3: su 1.10. klo 9–11.30

Ilmoittautumisen yhteydessä valitaan kolme suosikkipajaa ja yksi varapaja. Kaikkia pajoja järjestetään osallistujamäärästä riippuen yhdestä kolmeen kertaan. Jos useampi ryhmästä ilmoittautuu samaan Maniapajaan, huomioittehan, että ryhmää voidaan jakaa eri ajankohdille. Jos pajoihin ilmoittautuu vähemmän kuin kahdeksan osallistujaa, pajaa ei valitettavasti voida järjestää. Maniapajojen ajankohdat varmistuvat, kun kaikki ilmoittautumiset ovat tulleet. Aikataulut ilmoitetaan osallistujille syyskuun puoleen väliin mennessä. Maniapajoihin on Maniapassilla vapaa pääsy ja ilmoittautuminen alkaa 7.8.2017.

Maniapajat toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Kansalaisfoorumin kanssa