Silja Palomäki, Kuvaaja Aleksi Rinta-Kauppila

UKULELEN LYHYT OPPIMÄÄRÄ
Kouluttaja Silja Palomäki

Pajan sijainti:
Monitoimitalo 13, Stenvall-Strömmer, 4.krs., Satakunnankatu 13, sisäänkäynti Pellavatehtaankadun puolelta, karttalinkki.

Ukulelen lyhyt oppimäärä -pajassa päästään sukeltamaan ukulelen maailmaan opettelemalla sekä virittämistä että soittamisen alkeita. Työpajan jälkeen osaat säestää säestää lauluja soinnuin ja ukulelella kompaten. Ukepajassa opitaan myös yksinkertaista melodiasoittoa. Aiempaa soittokokemusta ei tarvita. Ota oma ukulele mukaan tai voit lainata soittimen myös paikan päältä.

Ukulele-pajan opettajana toimi ukuleladdikti, musiikin maisteri ja kansanmusiikkipedagogi Silja Palomäki. Silja on levittänyt ukulelen ilosanomaa ympäri Suomen jo vuodesta 2013. Hän soittaa Suomen suurimmassa ukulelorkesterissa Tampereella. Siljan slogan on: "Aina on tilaa yhdelle, ukelle!"

Ilmoittautumisohjeet
Maniapassilla pääsee kolmeen Maniapajaan, jotka järjestetään sessioina:
SESSIO 1: la 30.9. klo 9–11.30
SESSIO 2: la 30.9. klo 13–15.30
SESSIO 3: su 1.10. klo 9–11.30

Ilmoittautumisen yhteydessä valitaan kolme suosikkipajaa ja yksi varapaja. Kaikkia pajoja järjestetään osallistujamäärästä riippuen yhdestä kolmeen kertaan. Jos useampi ryhmästä ilmoittautuu samaan Maniapajaan, huomioittehan, että ryhmää voidaan jakaa eri ajankohdille. Jos pajoihin ilmoittautuu vähemmän kuin kahdeksan osallistujaa, pajaa ei valitettavasti voida järjestää. Maniapajojen ajankohdat varmistuvat, kun kaikki ilmoittautumiset ovat tulleet. Aikataulut ilmoitetaan osallistujille syyskuun puoleen väliin mennessä. Maniapajoihin on Maniapassilla vapaa pääsy ja ilmoittautuminen alkaa 7.8.2017.

Maniapajat toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Kansalaisfoorumin kanssa