VAPAA PARITANSSI
Kouluttaja Jari Haavisto

Pajan sijainti:
Tampereen Stadionilla, sali 2, Ratinan rantatie 1, karttalinkki.

​Työpajassa tutustutaan vapaaseen paritanssiin kansantanssien kautta ja opiskellaan viemistä, seuraamista ja improvisaatiota. Tätä varten opitaan elementtejä, joita tanssiessa voi käyttää sekä mietitään, miten ne voidaan viedä mahdollisimman selkeästi ja miten seuraajan kannattaa vienteihin reagoida. Tanssilajeina toimivat mm. sottiisi ja polska. Koulutuksesta saa eniten irti, jos pohjalla on jonkin tanssilajin kokemusta. Vapaan paritanssin työpajassa vaihdetaan paria aktiivisesti, joten omaa paria ei tarvita. Mikäli koulutukseen tulee oman parin kanssa, kannattaa varautua siihen, että hänen kanssaan ei ehdi kovin paljon tanssia.

Jari Haavisto on valmistunut tanssinopettajaksi Oulusta vuonna 2009 ja hän on opettanut siitä asti tanssia pääkaupunkiseudulla. Jarille kaikessa opetuksessa tärkeää on spontaanius ja improvisaatio. Erityisesti vapaa paritanssi on Jarin sydäntä lähellä.

Ilmoittautumisohjeet
Maniapassilla pääsee kolmeen Maniapajaan, jotka järjestetään sessioina:
SESSIO 1: la 30.9. klo 9–11.30
SESSIO 2: la 30.9. klo 13–15.30
SESSIO 3: su 1.10. klo 9–11.30

Ilmoittautumisen yhteydessä valitaan kolme suosikkipajaa ja yksi varapaja. Kaikkia pajoja järjestetään osallistujamäärästä riippuen yhdestä kolmeen kertaan. Jos useampi ryhmästä ilmoittautuu samaan Maniapajaan, huomioittehan, että ryhmää voidaan jakaa eri ajankohdille. Jos pajoihin ilmoittautuu vähemmän kuin kahdeksan osallistujaa, pajaa ei valitettavasti voida järjestää. Maniapajojen ajankohdat varmistuvat, kun kaikki ilmoittautumiset ovat tulleet. Aikataulut ilmoitetaan osallistujille syyskuun puoleen väliin mennessä. Maniapajoihin on Maniapassilla vapaa pääsy ja ilmoittautuminen alkaa 7.8.2017.

Maniapajat toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Kansalaisfoorumin kanssa