MA´ILMANLOPUN MAANITUS

Lauantai 30.9.2017 klo 19.30–21.30
Ma´ilmanlopun maanitus -konsertti
Pieni-sali, Tampere-talo
Yliopistonkatu 55, Tampere

Keskellä komeaa, modernia Tampere-taloa, sen pienessä salissa, kohtaa maailma soittajineen ja tanssijoineen . Siellä soi kansanmusiikki ja kaikuu suistamolainen rumpsutus, johon sekoittuu hypnoottinen elektrojouhikko ja petroskoilainen nykyrock.

Anne-Mari Kivimäen Suistamo-sarja huipentuu viidenteen konserttiin, Ma'ilmanlopun maanitukseen. Konserttisarja on osa Kivimäen Suistamo-Perinnelaboratoriota, joka on hänen taiteellinen tohtorintutkimuksensa Taideyliopiston Sibelius-Akatemiaan.

Maanituksen ohjaajana toimii koreografi Marjo Kuusela, joka tuo Perinnelaboratorioon oman vahvan taiteellisen näkemyksensä ja lietsoo esiintyjät ma’ilmanlopun meininkiin. Kivimäen Notka-haitarit tutkivat vanhoja karmuuninsoittaja Ilja Kotikallion karjalaisia melodioita joka ilta uuden vierailijan luomassa taikakehässä. Mitä siitä syntyy?

Ma'ilmanlopun maanituksessa ovat mukana mm. Tanssiteatteri Minimi, Tanssiteatteri Tsuumi, Suistamon Sähkö, Pekko Käppi, Ville Rauhala, Eero Grundström, Risto Ylihärsilä ja Timo Saari.

Liput:
Liput 29 € / alle ​16-vuotiaat 15 €.
Maniapassilla 16 €.
Ma´ilmanlopun maanituksen lipulla pääset myös Maniatanssit á la Suistamon Sähkö -konserttiin.

Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Tampere-talon kanssa.

Ma´ilmanlopun maanitus, Kuvaaja Hanna Koikkalainen