MANIATANSSIT Á LA SUISTAMON SÄHKÖ

Lauantai 30.9.2017 klo 22.00–24.00
Maniatanssit á la Suistamon Sähkö -tanssit
Maestro, Tampere-talo
Yliopistonkatu 55, Tampere

Maniatanssit ovat oman tanssimisen paikka. Innostavan opetuksen lomassa voi vapaasti nauttia Tanssimanian tunnelmista. Tahdit ja sointujen määrät takaavat elävän musiikin soittajat taiturimaisella soitannollaan. Tule ja hae, et varmasti pety!
Suistamon Sähkö esittää uutta karjalaista tanssimusiikkia työkaluinaan koneet, venäläinen leikkihaitari, lauluvoima, rap ja maaninen lavameininki.

Tätä Anne-Mari Kivimäen ja Eero Grundströmin luomaa suistamolaista kansanelektroa on kutsuttu hullujen tiedemiesten lumoavaksi työksi. Kun joukkoon lisätään laulavat esitanssijat Reetta-Kaisa Iles ja Tuomas Juntunen, näyttävä kansanelektroakti on valmiina tanssittamaan transsiin.

Suistamon Sähkön laulujen tarinoihin on haettu inspiraatiota muun muassa Suistamon vanhoista kyläkartoista, vesivoimalaitoksista ja myllyistä, rahisevista arkistonauhoista, kansanrunoudesta, Karjalan matkoista ja kuoppaisista teistä.

Hypnoottiset haitarirytmit sekä konemusiikin, kansanperinteen ja hip hop -vaikutteiden kekseliäs käyttö synnyttävät ainutlaatuiset karjalaiset tanssibileet. Suistamon Sähkössä on jotain uutta, jotain vanhaa, jotain sinistä ja jotain lainattua.

Suistamon Sähkö:
Anne-Mari Kivimäki
Eero Grundström
Reetta-Kaisa Iles
Tuomas Juntunen

Liput:
Liput 15 €.
Vapaa pääsy Maniapassilla ja Ma´ilmanlopun maanituksen lipulla