LAPIN URHEILUOPISTO

Perjantai 29.9.2017 klo 19.00–20.30
Manian pyörteissä -konsertti
Maestro, Tampere-talo​
Yliopistonkatu 55, Tampere

Lapin Urheiluopistossa voi suorittaa tanssialan toisen asteen ammatillisen perustutkinnon. Tanssinalan perustutkinto on tutkinto, josta valmistutaan ammattitanssijaksi, sekä muihin tanssin alan tehtäviin.

Opinnot painottuvat tanssijan perustehtävien hallintaan laaja-alaisesti; kansantanssiin sekä street- ja showtanssiin, balettiin, nykytanssiin ja kehonhallintaan. Lapin Urheiluopisto tekee yhteistyötä paikallisten huippuluokan kansantanssiryhmien ja -opettajien kanssa sekä osallistuu erilaisiin tanssi- ja taideproduktioihin. Tutkinto on peruskoulupohjainen.

Koulutus antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Tanssija voi toimia esim. erilaisissa produktioissa, tanssiryhmissä ja erilaisissa näyttämötaiteen tehtävissä. Koulutuksen laajuus on 180 osp ja tutkintonimike tanssija.

Lapin Urheiluopisto, Tampereen Konservatorio ja Oulun Ammattikorkeakoulun opiskelijat toimivat läheisessä yhteistyössä Tanssimania-tapahtuman kanssa suorittaessaan tanssinalan opintojaan tapahtumassa esiintyen ja talkoillen.

Liput:
Liput 20 € / alle 16-vuotiaat 10 €.
Maniapassilla vapaa pääsy.
Perjantain lipulla pääset myös Manian pyörteissä ja Maniatanssit á la Nope -konsertteihin.

Lapin Urheiluopiston opiskelijat esiintymässä Tanssimania 2015 tapahtumassa, kuvaaja Petri Kivinen

Aikaisempien vuosikurssien tyylinäytettä osaamisestaan