Tapahtumainfo 2023

Lataa itsellesi kätevä Tanssimanian käsiohjelma! Löydät siitä kaikki tapahtumatiedot tiiviissä ja selkeässä muodossa: matkapuhelinversio | tabletti & tietokoneversio.

Tanssimanian infopiste

Tapahtumatoimisto palvelee yleisöä, osanottajia ja esiintyjiä Tanssimanian aikana Kulttuuritalo Laikun toisessa kerroksessa (Keskustori 4) pe 29.9. klo 14.00–18.00  la 30.9. klo 10.00–17.00 Lisätietoa aukioloajoista lähempänä tapahtumaa. Kulttuuritalo Laikku, Yhteys: 046 962 5667, info@sottiisi.net 

Ikärajat

Tampereen konservatorion Pyynikkisali, Arttelin Hepokatti-sali ja Kulttuuritalo Laikku ovat ikärajattomia ohjelmapaikkoja. Tampereen Yo-talolla järjstettävälle iltaklubille on 18 vuoden ikäraja.

Tapahtumapaikat

Tampereen konservatorion Pyynikkisali, F. E. Sillanpään katu 9
Arttelin Hepokatti-sali, Mustanlahdenkatu 22
Yo-Talo, Kauppakatu 10
Kulttuuritalo Laikku, Keskustori 4

Löytötavarat

Löytötavarat toimitetaan tapahtuman aikana Tapahtumatoimistoon.
Heti tapahtuman jälkeen voit tiedustella löytötavaroita Pispalan Sottiisin toimistosta Kulttuuritalo Laikusta (Keskustori 3). Myöhemmin tavarat toimitetaan Poliisin löytätavatoimistoon.

Turvallisemman tilan periaatteet, vastuullisuus ja saavutettavuus

Tanssimaniassa noudatetaan Suomen Nuorisoseurojen turvallisemman tilan periaatteita. Tanssimanian tapahtumissa päivystävät turvallisemman tilan säilymisestä huolehtivat yhdenvertaisuusagentit. Heihin voi ottaa yhteyttä paikan päällä tilaisuuksissa. Tanssimanian aikana yhdenvertaisuusagenteihin voi olla yhteydessä myös puhelimitse: Johanna: 044 500 8721 ja Annina: 040 726 7450.

Tutustu Tanssimanian vastuullisuussuunnitelmaan. Suomen Nuorisoseurojen saavutettavuusseloste. 

Tanssimania-nimen alkuperästä

Tanssimania oli Euroopassa pääasiassa 1300- ja 1600-lukujen välillä esiintynyt ilmiö, jossa ihmisjoukot alkoivat tanssia ja vääntelehtiä villisti ja holtittomasti, joskus tunteja tai peräti vuorokausia yhteen menoon. Tanssimania oli todellinen ilmiö, jota kuvattiin useissa lähteissä. Sen aiheuttajasta ei ole kuitenkaan päästy varmuuteen. (Lähde: Wikipedia)

Katso englanninkielinen kevyt lyhytdokumentti tanssimaniasta tästä linkistä