​Nordic Sounds - musiikin ja liikkeen voima!
Kouluttajina Elisa Seppänen ja Soili Perkiö

​Ei ole musiikkia ilman liikettä, eikä liikettä ilman musiikkia! Elisa Seppänen ja Soili Perkiö tarjoavat työpajassaan luovan ja kehollisen musiikkikasvatuslähestymisen työtapoja Pohjoismaisen musiikin & tanssin tulokulmasta. Voimalauluja, tarinoita ja rytmiikkaa pursuava työpaja sopii kaikille Pohjoisista svääreistä ponnistaville! Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille ja siihen voi osallistua​ ilman erityisiä musiikki- ja tanssitaitoja. 

​Elisa Seppänen, musiikkikasvattaja. Elisa toimii free lancer -musiikkikasvattajana ja kouluttajana, sekä suomessa että ulkomailla.Hän on erikoistunut musiikkia ja liikettä luovasti yhdistävään Orff- pedagogiaan.Elisalla on vahvasti juuret kansantanssin ja musiikin parissa!​
Soili Perkiö on suomalainen säveltäjä ja Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen lehtori. Hän on erikositunut musiikkiin ja liikkeeseen, kansanmusiikkiin ja musiikkiin varhaiskasvatuksessa. Häntä voidaan pitää musiikkikasvatuksen uranuurtajana.

Aika:                 su 29.9 klo 9.00-11.45
Paikka:             ​Kulttuuritalo Laikun musiikkisali, Keskustori 4, Tampere

Ilmoittautumisohjeet
Maniapajat 30 euroa/ paja, Maniapassilla 15 euroa. Ilmoittaudu pajaan ja osta Maniapassi Puodista. Ilmottautumiset sulkeutuvat su 22.9.

Alla olevasta taulukosta näet toteutuvat pajat.

Maniapajat toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Kansalaisfoorumin kanssa