Media

Tanssimania 2019

Tervetuloa Tanssimanian mediasivuille!

Pispalan Sottiisin seuraava Tanssimania järjestetään 26.-29.9.2019. Uuden kansantanssin ja kansanmusiikin festivaali Tanssimania tarjoaa tuhdin paketin kovaa koulutusta, komeita konsertteja, tuoreita tanssiteoksia, kohtaamisia ja elämyksiä. Konserttien ja työpajojen lisäksi viikonloppuun kuuluu myös Tanhujalostamo-seminaari, joka nimensä mukaisesti on tanssia uusista näkökulmista tarkasteleva tanssin perinnelaboratorio. Ensi vuoden teema kansanomaiset paritanssit näkyy myös Manian ohjelmassa ja työpajatarjonnassa.

14. kerran järjestettävä Tanssimania esittelee runsaan kurssitarjonnan lisäksi suomalaisen kansantanssin uusimmat tuulet ja produktiot.
Tarkemmat ohjelmatiedot ja aikataulut päivittyvät sivuille kevään 2019 aikana.
Tanssimanian järjestäjinä toimivat Nuorisoseurajärjestö ja Tampereen kaupunki.

Akkreditointi​

Mikäli haluat akkreditoitua Tanssimaniaan kirjoittavaksi / juttua tekeväksi toimittajaksi, lähetä sähköpostilla tietosi (nimi, media, sähköposti, puhelinnumero ja osoite) tiedottaja Maarit Saarelaiselle: maarit.saarelainen@nuorisoseurat.fi
Akkreditoituneille toimittajille on mahdollista tehdä myös kokemuksellista juttua Tanssimaniasta, joka tarkoittaa käytännös osallistumista johonkin työpajaan.
Lisätietoja antaa tiedottaja Maarit Saarelainen tel. +358 50 595 7874.


Valokuvat​

Tanssimanian kuvagalleria löytyy osoitteesta: http://nuorisoseurat.kuvat.fi/kuvat/​tanssimania/