Media

Tervetuloa Tanssimanian mediasivuille!

14. kerran järjestettävä uuden kansantanssin ja kansanmusiikin festivaali esittelee suomalaisen kansantanssin uusimmat tuulet ja produktiot. Tanssimania tanssii, soi ja tunnelmoi 26.-29.9.2019. Se näyttää neljän koko illan tanssiteoksen läpi riipaisevia kohtaloita ja monia tunteita: rakkautta, toivoa, iloa, odotusta, ikävää, menetyksiä, unta ja multavärssyjä. 
Perjantaina 27.9.
”Ihmisen ikävä”, Hällä-näyttämö, klo 18-19, ensi-ilta
”Valvojaiset”, YO-teatteri, klo 22-24, ensi-ilta
Lauantaina 28.9.
”Sun rakkautes tähden”, Hällä-näyttämö klo 17-18
”Rauha – lottatytön tarina palavasta maasta”, Pakkahuone. klo 19-21

Ensiesityksensä Tanssimaniassa saavat Ihmisen ikävä ja Valvojaiset.

Tanssiteosten lisäksi viiikonloppuun kuuluu myös konsertteja ja työpajojen lisäksi viikonloppuun kuuluu myös Oulun ammattikorkeakoulun järjestämä Tanhujalostamo-seminaari, jonka teemassa näkyvät kansanomaiset paritanssit. Festivaalin viimeisenä päivänä päästään nauttimaan myös nuorten DÄÄNS  ja Näppärit -leirin yhteiskonsertista.
Tanssimanian järjestäjinä toimivat Nuorisoseurajärjestö ja Tampereen kaupunki.

Akkreditointi

Mikäli haluat akkreditoitua Tanssimaniaan kirjoittavaksi / juttua tekeväksi toimittajaksi, lähetä sähköpostilla yhteystietosi ja median nimi tiedottaja Maarit Saarelaiselle.
Akkreditoituneille toimittajille on mahdollista tehdä myös kokemuksellista juttua Tanssimaniasta, esimerkiksi osallistumalla itse johonkin työpajaan.
Maarit Saarelainen tel. +358 50 595 7874, maarit.saarelainen(at)nuorisoseurat.fi

Valokuvat

Tanssimanian kuvagalleriaan ladataan uusimmat kuvat tapahtuman aikana 27.-29.9.2019. Tapahtuman ja kuvaajan nimi mainittava kuvan käytön yhteydessä. Kiitos. 
Tanssimanian kuvakansio

Kuva Jukka Heinämäki

Kuvassa Hanna Poikela ja Eetu Laitinen. Kuva Jukka Heinämäki.