Tanssimanian konserttien striimiliput myynnissä Nuorisoseurojen striimipuodissa

Tanssimanian kaikki live-konsertit Tullikamarin Pakkahuoneelta Tampereelta lähetetään myös suoratoistona verkossa. Striimiliput konsertteihin ovat myynnissä Nuorisoseurojen striimipuodissa.

Striimilippuja voi ostaa aivan konsertin alkamisen viime minuuteille saakka. Striimi on myös katsottavissa tallenteena 14 vuorokautta ostohetkestä. Tallenteen saa striimilippuun kaupan päälle.

Striimilippujen hinnat:
Tanssikielto 10e
Verensulkusanoja 5e
Ajassa on Maniaa! 5e

Täytäthän tietosi ostotapahtumassa huolellisesti, sillä konserttilipun lipputunniste lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen maksutapahtuman jälkeen. Lipputunnisteen löydät sähköpostistasi. Lipputunnisteen tarvitset liittyäksesi striimikonserttiin.

Konserttistriimi alkaa 15 minuuttia ennen konsertin alkua. Striimiin liitytään Nuorisoseurojen Striimipuodista linkistä "Avaa lähetys" sen konsertin kohdalta, johon haluat liittyä. Liittyäksesi konsertin striimiin, syötä lipputunniste pyydettyyn kohtaan. 

Maniapajat toteutetaan tänä vuonna vain verkkokoulutuksina. Niiden liput (10e/Maniapaja) ovat myynnissä Nuorisoseurojen puodissa. Maniapajat toteutetaan Zoomin välityksellä.

Tervetuloa striimikonsertteihin ja Maniapajoihin!

Elina Kaakinen

Elina Kaakinen on Suomen Nuorisoseurojen tapahtuma- ja viestintäkoordinaattori. Elina on järjestön virallinen somevelho. Hänen aiheitaan verkkolehdessä ovat esimerkiksi eri tapahtumamme.